duminică, 23 ianuarie 2011

Let's talk about sex ( Haw to make love to a woman)


Barbati si femei. Un film care sa te invete sa faci dragoste . Sincer pentru societatea de acum , general vorbind, probabil ca este o metoda. Cu rezultate. Cand te gandesti cat de plin este internetul de pornografie, librariile de carti si atlase care iti indica comoara cu sageti colorate, muzica , reclamele, talk show-urile...totul...Mai era nevoie si de un film ? Didactic?

Paradoxul e altul. E nevoie de un film despre sex care sa te invete sa iubesti. Pricepi?

Au facut un film stupid ca mai toate filmele comerciale, cu mult sex, cu expresii socante care sa zgarie timpanul si sa amuze. Asa macar este privit. Si au strecurat cateva aforisme. Adresate subconstientului. Poate s-or lipi. S-or constientiza la un moment dat.

Si asa invatam sa facem dragoste dintr-un film cu sex. Doar nu putem afirma ca poate am fi curiosi cum o sta treaba cu dragostea intr-o lume guvernata de sex. Pfiu, doamne fereste! Ne intrecem in tehnici numarabile si cat mai acrobatice uitand elementarul... sa te daruiesti. Si atunci cand iubesti nu prea exista limite, marimi ,reguli sau ...standarde.

Cand iubesti e doar povestea... care trebuie povestita si aici e buba. Vorbim despre sex dar nu atunci cand trebuie. Atunci cand sufletul e gol ne e frica sa ne mai dezbracam trupurile. Ciudati mai suntem.

Povestiti ... fiecare suflet e o poveste ...si inca una extrem de minunata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu