joi, 28 aprilie 2011

Lamaile surprinzator de dulci




.Am plecat azi dimineata fain imbracata si fara umbrela. Trebuia sa ma intorc cu masina. N-a fost sa fie. Asa ca m-am trezit mergand singura prin ploaie cu o punga de hartie deasupra capului. Urasc ploaia iar pungile pe cap mi s-au parut cea mai ridicola idee ...pana acum. Cand am descoperit cat de amuzant poate fi.
Sa fii altfel decat ceilalti.
Sa privesti lumea printr-un ochi de poveste...
Sa fii copil.
Sa te bucuri de orice experienta.
......Inca invat sa fac asta. Si probabil ca e o lectie ce tine toata viata. Oamenii sunt slabi si dezorientati. Plini de complexe, frustrari si multe frici. E normal. Asa e firea umana. Fugi de frica , frica dupa tine si nu faci decat sa invarti rotita. Din care nu mai stii cum sa iesi.
......Intoarce-te, privesti frica in fata si deconspir-o. Sa nu mai aiba nici un secret pentru tine. Ca atunci cand erai mic si te speriau umbrele de dupa dulap. Mama atingea peretele, te linisteai si apoi radeai si tu de tine...

......Fiecare experienta isi are rolul ei. Nimic si nimeni nu este intamplator. Depinde doar cum privesti.

......Atunci cand te uiti intr-o oglinda mica iti vezi doar fata. Dar tu esti mai mult. Mult mai mul de atat. Pentru ca nu oglinda spune cine esti. Nu te lasa definit de ceilalti. Tu detii controlul. Tau.

...este decizia ta. Decizia Ta de a te teme sau...nu.

Experienta ma face ceea ce sunt. Acum. Ea ma defineste ... devin mai puternica sau defapt descopar cat de puternica sunt... si plina de viata si de culoare si de sunet...Si e un sentiment al naibii de frumos...
.....Asa ca ...atunci cand viata iti ofera lamai, vrei sa faci limonada si ai ramas fara zahar sigur lamaile vor fi surprinzator de dulci.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu