sâmbătă, 13 februarie 2010

Ceva bun ...




Bruschete cu branza cedar , aroma de unt si usturoi
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Nu stiu cat va convins imaginea, dar sunt bune si usor de facut.
Feliile de paine - neagra de preferat- se frig pe un gratar de teflon dupa ce a fost uns in prealabil cu putin unt. Apoi fierbinti se freaca cu un fir de usturoi si se presara cu branza cedar rasa.



Piept de pui cu pesmet frip pe gratar cu legume gratinate in unt




...






...

Este extrem de usor de facut. Ca sa fie cat ma sanatoasa mancarea incerc sa evit prajelile . Asa clasicul snitel ajunge sa fie fript pe gratarul de teflon uns doar cu putin ulei.
Alaturi de piept decoram farfuria cu legume cat mai colorate: fasole verde, morcovi, conopida, varza de bruxelle, mazare.
Se va topi putin unt intr-un wok si apoi se vor pune odata toate legumele congelate. Se acopera cu capac, se amesteca periodic iar la sfarsit se adauga sare si piper. Daca aveti gusturi picante , puteti adauga la inceput in untul topit ardei iute rosu feliat subtire.
Iese minunat, iar untul va indulci putin gustul legumelor dandu-le o savoare aparte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu